Tervetuloa Neocodexin www-sivuille!

NeoCodex Oy on teollisuuden tiedonkeruuseen ja raportointiin sekä alihankintana tehtävään ohjelmistokehitykseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Pyrimme toimimaan asiakas- ja yhteistyökumppaneidemme kanssa läheisessä yhteistyössä, löytääksemme parhaat ratkaisut asiakkaitemme sen hetkisiin tarpeisiin.

Yhtiöllämme on toimipisteet Varkaudessa ja Kuopiossa.

Vahvuuteemme kuuluu lisäksi tytäryhtiömme Caldinari Oy, jolla on vankka osaaminen voimalaitoskattiloiden prosessitiedon jalostuksesta.


IT-palveluja teollisuuden tarpeisiin

Useiden vuosien kokemus prosessitiedon analysointi- ja visualisointijärjestelmistä on kartuttanut vahvan osaamisen asiakkaiden tarpeita vastaavien järjestelmien suunnitteluun, toimitukseen ja ylläpitoon. AWR raportointijärjestelmällä toteutamme raportoinnin, analyysilaskennat ja prosessinäytöt jo käytössä oleviin sekä uusiin prosessitietojärjestelmiin.

Tarjoamme myös Wonderware InSQL Historian, Active Factory ja InTouch myynnin, asennukset ja ylläpidon. Teemme myös räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelumme kattavat suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon. Katso lisätietoja sivulta Palvelut ja osaaminen.


 
Ajankohtaista


28.09.2014
Honeywell Asiakaspäivä 2014 Tampereella
NeoCodex esittelee tuotteitaan ja palveluitaan 8.10.2014 Honeywellin Asiakaspäivä 2014 tapahtumassa, Hotelli Ilveksessä Tampereella. Tervetuloa tutustumaan myös NeoCodexin ständille! Tapahtumaan voi i...

 
NeoCodex Oy | Kauppakatu 39 A 9 | 78200 VARKAUS | Puh. +358 17 369 6700 |  info@neocodex.fi
   Suomi   English